27 d’abril 2009

Passió macanuda


Bueno, qué explicar, si cada vez que las veo me alegran el alma y todas mis preocupaciones desaparecen.

La realidad es que hoy tenía muchas ganas de jugar, porque son de esos partidos que te ponen la piel de gallina, aunque una parte de mi estaba dentro, sobre todo cuando vi a Marina con su pelo engominado y sin control. La verdad es que vi dos partes diferentes, una en la primera que parecía que iban a cámara lenta, como si estuvieran perdidas, y otra parte fabulosa, seguras de sí mismas, con confianza, viendo jugadas propias de la V/Belleses y disfrutando del juego. Aunque ellas entrenen dos veces por semana y tengan cinco descartes, la segunda parte fue nuestra. Y lo más bonito el tercer tiempo en el chiringuito, y el hecho de estar todas juntas y el detalle del Barcelona invitándonos. Eso es el hockey amateur.

Cuenta la historia que esta argentinita apareció en el club en el año 2000 y jugó con bastante gente, pero que ella empezó a disfrutarlo más recién hace dos años, cuando empezó en el Vallès gracias a una amiga (Anna Munyet), y nunca me imaginé que el Vallès sería un sentimiento para toda la vida; por eso, si todo va bien, volveré en la próxima temporada. Porque ustedes dicen que me echan en falta, pero no se pueden imaginar lo que yo a ustedes. Chicas, somos afortunadas de ser parte de este equipo. Nos vemos en el próximo partido.

Karina

13 comentaris:

Marinetix ha dit...

Belles, aquesta crònica és molt, molt, molt especial. (i no ho dic per la gomina ;-P
Gallina de piel.
Afegiré un detall tècnic i és que fent click a la foto podreu llegir el manuscrit original.
Petons

La Raja ha dit...

que bonic.
tinc unes ganes de jugar ja la temporada que ve!

un petó!

gran crònica!!

PD: Marina, penseuv-os allò de fer un recull en serio eh!!

Anònim ha dit...

Jo no tinc paraules, entre l'embaras (k estic + sensible) i les paraules de la Karina, m'ha caigut la llàgrimeta, sort que encara no hi ha gaire gent.

Que aquest equip tingui el mateix esperit l'any que ve, perqué sou i sóm macanudes!!
Visca el V/Belleses
PD: Marina va estar tot el partit dient, avui la Marina m'ha tocat el cor, un altre cop, que cabrona que és! l'any que ve haig de jugar, això no pot ser....

Ivet ha dit...

Quina crònica més sentida Kari! i que bé que reflexa l'esperit V/Bellesà. Cada final de temporada em passa el mateix, penso l'any vinent ja ho veurem...però quan llegeixo això i us visc en els entrenos, els partits, els mails i les cròniques tinc una sensació d' adicció a les Belleses!.

Muacs!

Anònim ha dit...

nenes...Kari....plorera!!!!si,si....que l´any vinent hem de jugar....sinó em tocarà anar a esquiar i amb la furgo!!!!Z>uf!!!!! petonets belleses

Gomez

Pendó ha dit...

Realment això del vallès de les belleses, enganxa!!! Encara que no hi sigui present, me'n segueixo sentint part igual com si hagués de jugar el propoer partit!!
Petons a totes!!!

Judit ha dit...

Ei, no tinc paraules. Tot està dit. Realment estar en aquest equip és una injecció de bon rotllo, amistat... aquest feed-back és la teràpia de grup que una necessita per deixar enrera tots els altres mals de cap. Gràcies Kari i que per moltes dècades V/Ballesianes!

Anònim ha dit...

Per cert demà cumple Kari, 36 tacos!!

Anònim ha dit...

Uuuuuuaaaaah (plorera)!!! Kari, quina crònica!!! I com que jo també estic a la "banqueta" encara m'ha tocat més!! Sou (som) un gran equip!

Lairet

Anònim ha dit...

Benvolgudes del Vallès de les V/Belleses, soc el vostres ex-mister i setmana rera setmana no pareu de sorprendrem, sento orgull
del que mica a mica amb petites aportacions esponatneas s'esta produint en el club, una nova manera de veure el hockey, una nova manera de sentir l'esport, una encantadora manera de anar a la recerca de la feliçitat, un peto
macanuda, feliçitats a totes.
Tingueu memoria de mi.

Jordi Galí

Unknown ha dit...

Osti gent, quina emoció!
Kari, t'esperem amb candeletes, i que per molts anys!

Felicitats equip (toti, lairet, i kari inclosos) per ser com som!!!!

Xenieta ha dit...

joooooooooooor ara me amuxionaaat la vitat es que tens tota la rao del món, això és hockey i "lu" altre són tonteries, això és equip i "lu" altre bajanades visca nosaltres visc a nosaltres

xènia

dalets ha dit...

bufff.... sense paraules!!
escric amb els ulls plorosos i recordant tots els bons i més bons moments viscuts amb la república vallesana... i són tots!

Kari... ets genial i si, et trobem molt a faltar!

suskierumogollon!

PD: que arribin ja les samarretes kukri que ja volem començar la nova temporadaaaaaaa!!!! :-)