11 de maig 2009

Final de temporada amb traca i mocador

(autora Família Falguera-Munyet)

Se’ns va encomanar fer la crònica de l’últim partit de lliga… i que difícil es posar en 4 línies el resum del últim partit o millor dit un miniresum de la lliga.

Vam començar sense el George de la Jungla, Daleti es casava, Munyet prenyada i primera baixa, reincorporació de la Pinyi, Pendo causa la segona baixa, però tot això no es ha fet perdre el tercer lloc de lliga, que des de la jornada setena. Ara per espectacular l’últim partit de lliga, estavem quasi tots, només ens faltava 2 jugadores, inclús el George ens va fer la seva última tàctica de lliga.
El partit va començar amb un desgast físic important, totes voliem marca el gol, sobretot la Maró. Va ser un partit d’hoquei patints, però sense patints, totes patinant per sobre el camp 3, quina feinada que tenia la Xènia fent fotos de totes per terra. Ara la Maró tenia problemes amb la pilota, totes li anaven als peus. Al final Pendo amb la seva caraca marca. En la segona part va començar el Jogo bonito i es respirava una aire de V/Belleses pel camp, tant que inclús amb 4 pases la Ivot marca gol i la grada s’enfonsa, quin alegria que hi havia al camp. A falta de pocs minuts, pam, patinada de la Pendo i tothom intentant no riure (sort que no hi havia la Peus….) . Final de partit i arribar la millor part del partit, el 3r temps, totes a fer una birreta, tot recordant els bons moments que em passat juntes aquesta temporada, les 4 pixixis de l’equip i planificant el sopar de temporada.

Per definir aquest equip ho resumiria com sabem llegir el partit, tenim gran concentració inclús quan els fills ens criden, mentalització de que li hem de passar la pilota a la Maró perque marqui el gol, defensar fortament per tal de no pati, fort ataca per marcar i esponja per poder fer un 3r temps amb la bona birra a la mà.

La família Mundet-Falguera us vols donar les mil gràcies per haver-nos donar moments de gran germanor i de gran família. Quan ens vam assabentar que estavem esperant criatura vam pensar quina pena no poder jugar més amb el millor equip que mai hi ha hagut, però també em disfrutat molt des de la banqueta. No us preocupeu que la temporada que ve tornarem a ser allà, però ja serem 3 fent claca i animant-vos com mai.

Gràcies a tots/es, des de la Raja, Pendo, Moragas, Boski, Gomes, Xènia, Ivot, Xaro, Daleti, Planas, Peus, Puig, Pinyi, Maró, Pla, Estel, Kari, Urbici, George de la Jungla i sobretot a tots aquells seguidors incondicionals! I FINS LA PRÒXIMA TEMPORADA!.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola què tal! crec que totes estem tan bé en aquest equip que només fem que dir el mateix crònica rera crònica... i és que realment aquest equipàs és de LUXE!!! Molt bé Munyet i Albert!

Anònim ha dit...

Quin goig que fem!, felicitats per la foto, la crònica i el 3r lloc.

Ivot

La Raja ha dit...

Gran crònica!
Gran equip!

Felicitats família Munyet-Falguera!

Anònim ha dit...

Molt bé belleses....la temporada s´ha m´ha fet curta!!!!He disfrutat jugant a hockey, fent birres i compartint aquestes estones amb v/belleses!!!!!
petonets i fins la propera!!!!

GOMES

Marinetix ha dit...

Quin grapat de buenorras, ens haurien de donar la bóta d'or per estupendes.
I ara, què farem cada dissabte a les 3 de la tarda? Ja no sabré fer migdiades! Us trobaré a faltar.
Mundets-Falgueres, molt bé per la crònica!!

FELICITATS, TERCERES!!

Anònim ha dit...

V/Belleses!
Fi d'una temporada en la que he tornat a disfrutar de l'hoquei dins i fora del camp. Em sento orgullosa de ser una V/BELLESA més, gràcies per fer-ho possible!!

Nuria P

Anònim ha dit...

felicitats per la victoria contra l'Egara!però sObretot felicitats a totes les v/belleses per formar part d'aquest gran equip!
Ivet Puig

PD.quina ràbia, no surto a la foto!