20 d’abril 2009

Celebració amb gols per la Ivot

(Autora: La Boski)

Era tornant de Setmana Santa, un dia fosc i feixuc. Plovia. La Ivot (a la foto) es feia il·lusions de celebrar el seu 35 aniversari. El Vallès queda una hora i mitja abans, per tal que el Tinet els porti la polèmica indumentària de l’any vinent.

La Pinyi fa acte de presència al mateix temps que el seu cap segueix treballant per posar ordre al partit polític d’Esquerra Republicana; prova d’això és com va sortir vestida de casa... (per més detalls recordi's com li quedava la samarreta nova).

L’equip inicial fou:
  • Raja a la porteria
  • Gómez al lateral dret
  • Boski a l’esquerra
  • Xaro de lliure
  • La Morales de central
  • Ivot al migcentre
  • Dàlets a l’interior dret
  • Centpeus a l’interior esquerra
  • Maró de davantera centre
  • Putxi a la dreta
  • Pinyi a l’esquerra (on sinó?)
Banqueta de luxe amb Xènia i la jove “seleccionada”, l'Estel. La Munyet ocupa la resta d’espai lliure deixant una petita escletxa pel seu marit Albert (també era el seu aniversari) i el súper pare-Claret.

Maró i Pinyi (duo dinámico) porten la batuta d’un seriós escalfament. La recompensa és quasi immediata: al segon 35 (clar i premeditat regal d’aniversari per la Ivot, que de segur que no se l’esperava) arriba el primer gol. Passada de Pinyi i gol de Maró. I una estona més tard arriba el 2-0, passada de Centpeus i gol de Pinyi.

Després de 25 minuts incansables pujant per la banda, i amb jugades plenes de talent i incertesa, Boski és canviada. I és així com, abans d’acabar la 1ª part, i quan la Boski ja no era al camp, l’Iluro escurça distàncies. 2-1, i mals presagis.

Mitja part de canvis: torna a sortir la Boski (aquest cop de central) i la Xènia (acabant de pair el dinar) es col·loca al lateral esquerra. La Ivot, que patia en el dia del seu aniversari, va assessorar l’equip que va començar a tocar i tocar i tocar, la qual cosa va acabar amb un bany de joc i gols de tota mena (jugades, penals, estrock,...). Van marcar Xaro (d’estrock i penal), Centpeus, Putxi i, com no podia ser d’una altra manera, la Ivot, amb un inapel·lable xut.

7 a 1, final de partit, aplaudiments per l’equip que es dirigeix al bar per celebrar tot plegat amb pastissos de la Raja i la Xènia. Aparició de la Pendó (que havia abandonat l’equip a mitja temporada). Tot plegat amanit amb cervesa...

PER MOLTS ANYS IVET!!! I felicitats a TOTES!!!

8 comentaris:

Marinetix ha dit...

No me'n puc estar: No ha quedat comentat en la crònica el momentazo viscut a la sala de reunions i/o vestuari, on la D'allò va voler canviar-se els sostens amb tota la discreció i... No seguiré que hi ha menors d'edat!!!!

La Raja ha dit...

Merci per tenir pietat amb mi, si la crònica l'hagués fet la Peus, puc estar segur que JO n'hagués sortit escaldada...

Gran Crònica Ju!

Anònim ha dit...

Vista per sentència la bronca de la Maró, trasllado el meu comentari aquí perquè perduri per sempre:

Boski, felicitats per la crònica crack!!!!

Salut i amics!

XARO

Anònim ha dit...

jo també vull fer menció especial a la discreció dels sostens.... ESPECTACULAR!!!.... i també a les sabatetes de la Xènia (blanques, destapades i amb un talonot que la raja segur que se l'hagues fotut de cap jejeje)...

Mil felicitacions a tots/es...

Annita la mama alien

Ivet ha dit...

Boski molt bona la crònica!, només faig una esmena a la foto!, però em queda el consol de que si jo sóc la de la foto, la teva com seria????, ji ji ji.

Petons bells

Marinetix ha dit...

Per al·lusions, diré en defensa de la Boski que la selecció de la foto no ha estat cosa seva (juas juas, ivot)
:-P

Ivet ha dit...

Maró, no en tenia cap dubte, :-). Que fa anys que ens coneixem!

Dalets ha dit...

x exigències de la webmaster... aqui va el meu comentari:
boski molt bona la crònica!!
maro... molt bé això de recordar el "pechosss fueraaaaaa" de la nostra esmenadora oficial... jajaja!!!

i dissabte... al loro que ens toca contra les blaugranes!

Petonets a tutti!