31 de març 2009

It's raining, neeeeennnggg!

Autora: La Daleti (Anna , per la meva família)



Dia grisot i plujós, d’aquells que ve més de gust quedar-se a casa, al sofà amb la manteta que anar a córrer, a perseguir les kepassaneng! Però m’activo i cap al Athc falta gent.
Hem quedat a 13.45h al bar per fer el cafetó i la xerradeta per després anar cap a la sala ben concentrades a fer pissarra. Les trainers han preparat el partit a fons i han fet un bon plantejament de com parar la lliure (la número 15, la niña bonita… que es diu al quinto) que sempre puja, reparteix joc i dóna pel sac.
Però un cop al camp, cadascú agafa la posició i patapam… la 15 ens trenca els esquemes i decideix que avui jugarà d’interior dret, perquè no hi ha la de les cuixes grosses , la que porta la faldilla arremangada no fos cas que se la trepitgés.
En fi… que com a interior esquerra em va fer una il·lusió tremenda! Encara somio amb ella.
Comença el partit després de fer un bon escalfament tan físic (sota les ordres de la Maró i la Laura, que si dura 1 minut més acaben proposant exercicis diferents) com tècnic amb una Raja parant-ho tot i més. Totes concentrades per un partit que serà dur però que l’aguantarem sota la pluja que ara mateix es xirimiri i no sembla que tingui intenció de diluviar.
Primera part molt seriosa per part nostra. Falta a falta anem guanyant metres i algun ensurt es van endur les nenggggg. Elles, que tampoc són manques, també es van acostar a casa la Raja, però la nostra defensa va saber parar a la killa (que crec respon al nom del Vero… més adient impossible!). S’acaba la primera part no sense abans que l’àrbitre bollycao pités uns peus d’alguna belleses que només ell ha vist. Aiii aquesta joventut!
10 minutets x respirar, beure aigua, 4 comentaris i sant tornem-hi que només queden 35 minuts i anem 0-0. Segueix fent xirimiri!
Comencem la 2ª part concentrades i amb ganes de fer el golet. Però… abans que la killa ens fotés una xirrara de revés (Raja, tranqui que aquesta vegada no has fet cap padeburé simplement l’ha clavat), en una jugada d’aquelles embolicades a dins l’àrea amb la pilota per allà solta, on hi havia gent dels 2 equips lluitant unes per treure-la i les altres per posar-la a dins la porteria… s’aixeca una neenggg fora de sí, que diu que porta més de 20 anys jugant (com la majoria de nosaltres), i mai ha pegat a ningú (com nosaltres, no te jode!), i insulta a la nostre Gómes que se la mira amb cara de “ tranquil·litzat, que jo no t’he tocat”! (m’estalviaré posar explícitament l’insult que li va dir no fos cas que ens estigués llegint alguna menor, oi Estel?!).
En fi… Pressionem al àrbitre i li ensenya targeta groga a la neeennnnggg que se’n va uns minutets al racó de pensar (o sigui, darrera la porteria).
Després del seu gol vam tenir uns minuts de desconcert que ràpidament van passar gràcies a dues molt bones oportunitats: La primera per part de la Ivet Puig (o era la Maró?) que la portera va aturar (llàstima!) i seguidament un jugadón per l’esquerra de l’Ivet Castells que si arriba a entrar s'ensorra l’estadi (vull dir el camp 3).
Pippippiiiiiiiiiip…. Final del partit i cap al bar a fer la birreta, a celebrar que hem jugat força bé, que les hem tingut contra les cordes, que seguim terceres i a veure si després de setmana santa ja arriba el bon temps! Que ja cansa això de jugar sota la pluja.

PD: Les kepassaneng protesten acta pel cop que ha rebut la seva jugadora. Potser la següent norma de la fede serà… no s’hi val jugar amb stick??!!! Aiiiiiiiiiiiiiiii santapaciència!!!!

4 comentaris:

Marinetix ha dit...

Jo sí que diré l'insult! Li va dir Ijaputa a la Mama Censures!!!!!
On s'és vist! :-P
Estel, tapa't les orelles.

Ivet ha dit...

Molt bo Daleti, quina riure amb el "racó de pensar", de fet amb la seva edat fer coses de criatures ja se li escau ja!.
Visca el blog!

Anònim ha dit...

Hola soc l'ex-mister de debó que estic inpressionat, aixó es la poooooooooooo..... i jo que hem pensava que sense la meva esponja l'equip s'enfonsaria,feliçitats a totes em sento del tot orgullos de la vostra feina i sobre tot de la vostra fidelitat a l'essencia de l'equip.Endavant ara es el moment d'apretar sempre es quan l'equip esta millor."Las vamos a barrerrrrrrrr...."
Un petonarro a totes.

Jordi Gali
Baró del comtat de les V/Belleses.

Anònim ha dit...

Daleti molt bona la crònica!.
Toti, sus troba a faltar i molt! l'equip no ha tornat a ser el mateix, sense el nostre George de la Jungla, sense tu no vam poder fitxar la jugadora del FC Barcelona...

Annita la mama alien