02 de març 2009

Aquest partit em barrufa!

(Autora: La Peus del Cal Balconets)

Dissabte migdia. Partit a Can Barrufet i convocatòria a la inadequada però habitual hora de la migdiada.
Cap a quarts aconseguim reunir tot l’equip i sóc informada que tinc l’honor de ser la cronista oficial de la jornada. Trec el meu bloc de notes de butxaca, faig punta al llapis i començo a anotar tot tipus de detalls escabrosos, amb la inestimable col·laboració de la Maró, que no para de recalcar tot el que és digne de sortir a la crònica. Espero frisosa que la Raja faci alguna caiguda amb tirabuixó de les seves abans del partit, però no tinc sort i he de buscar altres anècdotes dignes de menció, que no ens enganyem, és el que esperem a la crònica. A saber:
  • La Pinyi arriba molt discretament (tenint en compte la tendència espitosa dels últims partits) fins que algú s’adona que porta un xandall de l’Egara i comença un “abucheo” general. Valorem l’opció d’esmenar el partit, però al final tot queda en no-res.
  • La Ivot arriba amb les seves bambes tunejades, diu que pel mòdic preu de 3 euros, o sigui que avui no hem de patir ja que ella tampoc té previst fer cap caiguda tirabuixó... merda! ningú pensa caure avui?
  • La Sharon arriba i comet l’error de fer-nos partícips del fet que s’ha descuidat els balconets, cosa que òbviament provoca burles i comentaris diversos pujats de to.
  • Aprofitant la pujada de to, la Maró ens confessa que quan para els penals li mira l’escot a la Pendó.
  • La Xènia, pren nota de les tendències de les veteranes i estrena bambes model “Marinetix tardor-hivern” de la temporada passada.
El partit és una evidència que el jogo bonito finalment ha tornat (finalment!!!). Comencem amb molt bon ritme, controlant el tempo del partit, pressionant, tocant, atacant, esponjant i per descomptat llegint. A remarcar un parell d’ocasions clares a la primera part que frustra la portera barrufeta. Arribem a la mitja part amb 0-0 al marcador però convençudes que tenim el partit ben enfocat.

Comença la segona part i als pocs minuts la Sharon marca el primer gol de penal. El segon arriba després d’una gran jugada de connexió v/belleses entre la Ivot, la Pendó, la Maró i una servidora la Peus (que en aquest partit no faig honor al meu nom), que remata a porteria. Segueix el partit amb una targeta injustificada a la Gómez, varies ocasions clares per part v/bellesana i al final les barrufetes acaben marcant amb un sonor croc-croc de penal.

Resultat final: 2-1, puntets a la butxaca i cap casa. Tercer temps al bar aprofitat sobretot per criticar l’aplegapilotes espontani que ha decidit intervenir els últims 5 minuts i l’àrbitre que s’ha quedat tant al·lucinat que no sabia si treure-li targeta o fer-li un aplauso (a la foto, l’aplegapilotes assumint el resultat del partit).

Entre birres aprofitem per planificar una costellada v/belleses-parelles, que queda per confirmar ja que pel que hem dit es molt probable que acabi en escabetxina.