22 de febrer 2009

Tanto monta, monta tanto, i puntet al canto

Breu crònica anònima del partit de dissabte contra "Les Altres" atlètiques. Les Belleses vem empatar a zero gols en un partit que no passarà a la història per la seva brillantor però que sí recordarem per dues anècdotes remarcables, a saber:

  1. El pinyaco que es va fotre la Ivet sobre si mateixa, en plena jugada d'atac de Les Altres, per culpa del pegot subjecta-soles fet amb cinta aillant (veure foto).
  2. La qualitat del duet arbitral, àmpliament retratada pel fet que, abans de començar el partit, l'àrbitre veteranu ens va haver de preguntar de què anaven les noves normes. No me´n sé avenir.
Dit això, remarcarem l'orgue de gats del partit, mescla del caos per les noves normes, la histèria col·lectiva i altres factors externs difícils de superar, però no impossibles. Objectiu dels pròxims partits: recuperar el jogo bonito, que haberlo hailo, i a disfrutar, belleses!
Ah, i patentar la tercera part com a norma inexcusable. Sí, Pinyi, tens tota la raó!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta tarda porto les sabates a "l'hospital" a veure si poden fer el tercer "apanyo", em resisteixo a desfer-me d'elles!, m'han acompanyat ni més ni menys que 8 anys...., no diuen que una de morir "esportivament parlant" amb les botes posades!.