02 de febrer 2009

Fe és penosa lluita de l'avui pel demà


(Autora: La Gómes)
Tot comença com no, amb un “jo sense portera no jugo!!!”
Després de molts mails i molta fe, la Raja troba una solució, i amb els contactes directes que tenim a can Barça hem pogut jugar amb portera!!!! Ara bé, potser caldria haver dit, “jo no jugo amb aquesta pluja!!!!” Però la fe i les vibracions que tenia la Moragas a l'escalfament ens han portat a fer un partit digne, molt mullat però molt treballat!!! (a la foto de l'esquerra, la Xaro tirant-se en planxa per parar l'atac de les guiris).

Feia gairebé un mes de l'últim partit, i tenint presents les incidències de l'entreno del dijous, el temps del dissabte, l'estat del camp i com no, el canvi de reglament a mitja temporada, sense temps ni per estudiar ni practicar…je, je, podem dir que hem jugat a hoquei i hem fet tot el que hem pogut!!!!!

La primera part intentant col·locar-nos, jugar, jugar per la dreta, tot i que érem a l'esquerra, fer passes i autopasses… i anar avançant. Les del barça més individualistes, però força ràpides… Ens feien recular fins arribar a la porteria de la Raja…Despejes, més autopasses, 1 metre (o eren 5?!!?!!) Coi!!!! Quin garbuix. Però sobre tot hem volgut jugar, arribar a l'àrea i ser positives. Hem sentit crits d'ànim i ens hem ajudat i això ha estat bé, molt bé!!!!!
(a la foto, l'Urbici i la Munyet organitzant la banqueta).

I poc poc hem anat endinsant-nos a l'àrea del barça i hem provocat un penal. I a la segona la vençuda, la Ivet Puig s'ha posat molt bé, i GOL!!!!!! Jugada estudiada i entrenada, oi??????
Arribem a mitja part, i el cansament sembla que s'incrementa amb la pluja que cau, però som les que som, i tornem-hi!!!!!

Segona part “lletjota”, “plujota”, “frescota" i una mica “brutota" (algunes hem rebut algun cop…) i després de badar una mica, la Raja no ha pogut fer res i ens han empatat.
Però hem sapigut estar al camp. A davant molt lluitadores i emprenyadores, robant pilotes; les del mig molt ven col·locades i treballant en defensa, i la defensa una mica de bòlit amb les corredisses de les guiris però també frenant els atacs barcelonistes. I la Raja…caram que n´hem de dir… Que molta fe, que no se t'acabi ni a tu ni al Sr. Rajadell!!!
“Sort que hem jugat amb portera!!!!!”

Ah! Per cert, estrenem entrenadora prenyada. Caram, fins i tot amb això som un equip ben especial….je, je... M'encanta ser v/bellesa!!!!

P.D (made in Peus): Menció especial per a la lateral dreta del barça i al seu autosaque amb autoentrebancada sense moure's de puesto i sense tocar la bola... Això no venia a les normes noves!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

YEAH!

Gran Crònica!

Gran Remullada!

I Gran Partit!!

jaja

ens veiem dijous noies!!

encara tinc aigua a les bambes... ¬¬

Anònim ha dit...

Ei brutal Gómez!, molt xula la crònica i també un urra per les ilustracions!

Ivet C.

Anònim ha dit...

Molt bona la crònica!...i bon maquetatge!!! quina risa!
L'entrenador que porta un alien!

Marinetix ha dit...

El partit tenia tela, i la crònica ho demostra. Ara bé, la imatge de la barcelonina driblant-se a si mateixa sense moure's de lloc, val un imperi!
Molt bé, xatis!
Petons Bells
Malaltes, a recuperar-se ràpid que dissabte sant tornem-hi!!!

Anònim ha dit...

Tres hurres per la cronista i per les fotos del partit cedides per Diari Terrassa...!! Molt bo!