02 de desembre 2008

No servirà de precedent

(Autor: l'Urbici)

Quina mala sort, amb les ganes que tenia de fer una crònica em toca aquesta. Que hi farem.
La història d’aquest partit cal començar-la el dijous, quan ens canvien l’horari. En lloc de les quatre jugarem a les cinc, el ‘patronato’ no deixa el camp fins aleshores. Mentida! Les noies del Baix Llobregat miren la classificació, intueixen el nostre potencial i com que a les cinc hi poden ser totes canvien l’hora.

A aquest inici cal afegir-hi que ens hem de canviar de samarreta i, ja se sap, el blanc no ens afavoreix gens.

El partit, el de veritat, comença ben puntual i les local juguen força bé i amb molt coratge, obren el camp i ens fan jugar molt tancades. Fruit del seu domini fan el primer gol el minut 11. No passa massa estona que encaixem el segon. La cosa sembla anar pel pedregar però com que sabem jugar a hoquei, tenim orgull i amor propi comencem a toca i tocar i el partit s’obre.

Fruit d’aquest toc s’organitza una bona jugada que acaba en penal que molt ben executat permet a la Pendó enviar un ‘txitxarro’ arran de terra que ajusta el marcador. (Veure foto: seguidor del Castelldefels astorat després del txitxarro de la Pendó)

Mentrestant i encara que ningú se n’ha adonat s’han encès els llums (llums?). A punt d’acabar la primera part es produeix la jugada del partit, una noia de les negres fa un smash digne d’en Federer i ens fa el tercer gol. L’àrbitre el dona com a bo, ens queixem i l’anul·la, es queixen elles i el torna a donar, en fi que fins que no he llegit l’acta no he sabut que finalment no es va concedir.

A la segona part vàrem encaixar dos gols, un en una punxada de penal i l’altre precedit d’un xut tipus Messi que l’àrbitre tampoc va veure.

Deixo pel final el tema arbitratge que, si be no van influir en el resultat, l’una pitava per intuïció i l’altre es va passar el partit garlant amb nosaltres sense donar-li un cop de ma. En aquest tema no cal que ens hi posem pedres al fetge perquè no hi podem fer res.

A nosaltres ningú ens guanyarà en optimisme i com que ja hem tingut el pitjor arbitratge, ja hem anat de blanc i ja ens hem tornat cecs mirant de trobar la bola aquesta derrota no servirà de precedent.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona Urbici!, gran crònica, encara que sigui una derrota. He rigut molt recordant com els llums s'anàven apagant a mesura que es feia fosc....
Quin nivell de redactors/es que hi ha aquest any!

Ivet C.

Monika i Núria ha dit...

la gooooooood girl es un nou fitxatge q m'he perdut o una admiradora teva Urbici???

Felicitats, per cert, gran crònica!

Anònim ha dit...

Collon...quin pare que tinc, eh!! quina gràcia la cara del nen de castefa flipat amb el nostre gol!!!
Llàstima que vam perdre!!
un petó a tots!!!
som les millors

Lairet

Anònim ha dit...

Urbici, molt bé per la crònica, inclus et surten fans pel mon, algu la coneix???

La mundet

Anònim ha dit...

Molt bé, tu!!!!! això si que és un EQUIP amb totes les lletres i en majúscules!!!!

Gomez

Anònim ha dit...

Ostres Urbici, hem dixes astorat un any tenin un "Pomepu" al meu darrera i jo sense saber-ho.
Hola noies no passa res de res, sempre es creix a partir de les adversitats a mes a mes allo de Castelldefels no te res de hockey es mes haviat una tocada de pebrots.Una baraçada a totes del vostra ex-mister que no us oblida.
Jordi Galí "George de la Jungla"

Anònim ha dit...

renoi, quina qualitat tant de jugadores com de cronista i de seguidors.
noies, no cambieu, continueu així, sou les millors.

Joan grau